Privacy

Ons Beleid Bescherming Persoonsgegevens regelt het gebruik en de opslag van uw gegevens. Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen om de bescherming van uw persoonsgegevens te waarborgen zoals voorgeschreven in de General Data Protection Regulation (GPDR). 

Vereecke Bvba is een verwerkingsverantwoordelijke van de persoonsgegevens die u (betrokkene) ons levert. We verzamelen de volgende soorten gegevens van u:

  • Bedrijfsnaam/naam
  • Adres(straat,nummer,postcode,gemeente/stad)
  • Naam
  • Voornaam
  • Email adres
  • Vast nummer / mobiel nummer

Waarom hebben we uw gegevens nodig

Alle persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor onze standaard bedrijfsvoering en uitoefenen van onze diensten. Dit ligt in lijn met artikel 6 van de GDPR die het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke omschrijft.

  • Verwerken van bestellingen, leveringen, facturen, betalingen
  • Marketingactiviteiten
  • Professioneel contact via telefoon, email, enz.
  • Dienstverlening aan uw bedrijf en medewerkers

Wat doen we met uw gegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in Vereecke bvba gevestigd in Zandvoordestraat 360b – 8400 Oostende in België. Hosting en opslag van uw gegevens vindt plaats in Oostkamp. Geen derde partij leveranciers hebben toegang tot uw gegevens, tenzij dat specifiek vereist is bij wet.

Hoe lang beweren we uw gegevens

Wij bewaren uw documenten gedurende 7 jaar volgens ons beleid voor het bewaren van gegevens. Na deze periode kunnen uw persoonsgegevens onomkeerbaar worden vernietigd. Alle persoonsgegevens door ons bewaard voor marketing- en service-updateberichtgeving zullen door ons worden bewaard totdat u ons op de hoogte stelt dat u niet langer deze informatie wilt ontvangen.

Minimale gegevensverwerking

De persoonsgegevens die wij verzamelen dienen enkel voor onze doeleinden. We beperken onze verzameling van uw persoonlijke gegevens tot een minimum hoeveelheid dewelke nodig is voor onze bedrijfsvoering.

Digitale Media

Onze websites www.epacking.be, www.biopack.be, www.naturesse.be maken gebruik van cookies en vergelijkbare technologie. Cookies zorgen ervoor dat uw surfcomfort bij het bezoeken van onze websites verhoogt. Bvb zodat u niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. U kan zelf beslissen of u al dan niet met uw browser de cookies accepteert. Het niet accepteren kan de website minder optimaal laten functioneren

O’Sea Cosmetics beschikt over een bedrijfspagina op , Facebook, , Instagram. Deze platformen worden enkel gebruikt om bedrijfscommunicatie te voeren. U bent als betrokkene vrij om al dan niet onze social media platformen te volgen. U kan zich vrij aanmelden voor onze nieuwbrief, dit is gebaseerd op een ongedwongen toestemming. Wij houden uw toestemming bij in onze databanken. De data die u ingeeft om onze nieuwsbrief te ontvangen houden wij bij in ons centraal CRM pakket en wenden wij verder aan voor onze activiteiten, gebaseerd op het gerechtvaardigd belang van de verwerkingsverantwoordelijke. U heeft telkens de mogelijkheid om u uit te schrijven op onze nieuwsbrief. Uitschrijven brengt niet automatisch met zich mee dat uw gegevens worden verwijderd uit onze CRM Database.

Wat zijn uw rechten ?

Uw rechten als betrokkene zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op wijziging van gegevens
  • Recht op wissen van gegevens
  • Recht op dataoverdracht
  • Recht van bezwaar
  • Recht op beperking van de verwerking

In het geval dat u een klacht heeft over hoe wij uw persoonsgegevens hebben behandeld, neem dan contact op met de via karin@osea-cosmetics.be . We zullen uw klacht bekijken en samenwerken met u om de zaak op te lossen.

Indien u nog steeds vindt dat uw persoonsgegevens niet juist zijn behandeld volgens de wet, mag u contact opnemen met de Privacy Commissie – Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, T: 0032 2 274 48 00 of commission@privacycommission.be en een klacht bij hen indienen