Vandaag open van 09:00 tot 18:00

Winkelmandje is leeg

Nail Serum 30ml van O'Sea nog t/m 30.04.24 in promotionele display verkrijgbaar

 

Partner voor beauty professionals

Van product tot inrichting. Van cosmetica tot opleiding. O’Sea is groothandel en vaste partner voor schoonheidsspecialisten, pedicures, manicures, wellnesscentra en iedereen die houdt van beauty.

Verwennen in stijl

Zien, voelen, ruiken, beleven. Bij O’Sea prikkelen we alle zintuigen en kiezen we resoluut voor een persoonlijke aanpak en een volledige invulling van je schoonheidssalon.

Onze jarenlange ervaring en kennis toont zich in advies op maat. In de ruime showroom staat beleving centraal. Zo ervaren beauty professionals dezelfde verwennerij als hun klanten.

Betaalbare kwaliteit

Belgische kwaliteit aan een voordelige prijs. Dat is O’Sea. De eigen lijn van cosmetica is volledig in België ontwikkeld en wordt rechtstreeks aangeboden. Zonder tussenpersonen. Die aanpak zorgt voor een uitgebreid aanbod voor elk budget.

Bovendien zijn we als groothandel exclusieve verdeler van unieke merken. Zo combineren we Italiaans design en Britse degelijkheid met West-Vlaamse nuchterheid

Familiebedrijf sinds 1974

Ervaring en kwaliteit sinds 1974. Eerst onder de naam Vereecke. Vandaag als O’Sea. Sinds de start van de groothandel voor pedicure groeide O’Sea uit tot een graag geziene partner voor beauty professionals in verschillende specialisaties. Zowel als leverancier van cosmetica, groothandel van schoonheidsproducten als voor de inrichting van schoonheidssalons. Met Karin Dobbelaere staat de tweede generatie aan het hoofd van het familiebedrijf.

De helende invloed van de zee

Vlakbij de kustlijn en de helende kracht van de zee. Met Oostende als uitvalsbasis is de rust van de Noordzee altijd een bron van inspiratie voor O’Sea. Dat merk je aan de innovatieve technieken en pure ingrediënten die optimaal gebruik maken van de mineralen en zouten uit de zee. Zacht, verkwikkend en vol vitaliteit: de zee is alomtegenwoordig.