Hadewe freestoestellen : dè professionele freestoestellen voor uw praktijk

 

Totaalinrichting van je schoonheidssalon

Van advies tot volledige projectcoördinatie en een afgewerkt interieur op maat: in samenwerking met gespecialiseerde interieurvormgevers en vakmannen tover je je beauty salon om in de wellness van je dromen. Geniet van een gecoördineerde totaalaanpak voor de volledige inrichting van je schoonheidssalon.

Onze opleidingen

Pedicure

O’Sea Spa pedicure

De Wellness behandeling voor of na de zomer om de huid extra te verzorgen (met scrub, paraffine) en met de unieke O’Sea shellmassage als afsluiter.  Een echte aanrader.

Pedicure

Freestechnieken

Freestechnieken voor de professional èn de starter :  Technisch en praktisch gebruik van uw freestoestel.   Toelichting en toepassing van de verschillende freesjes.  Wat blijf ik manueel toepassen?  Hoe leer ik georganiseerd en efficiënt met mijn freestoestel werken.

Pedicure

Spangentechnieken

Spangentechnieken of correctietechnieken  voor  ingegroeide nagels.  We bieden een overzicht van de bestaande technieken en leren je met de BS spangentechnieken : Quick & Magnetic werken.  De Spangen mogen niet ontbreken in de professionele praktijk van de voetverzorger.

Laat het interieur van je schoonheidssalon schitteren

Geniet van de voordelen van een totaalinrichting van je schoonheidssalon. Onze ervaren interieurarchitecten, schrijnwerkers en medewerkers begeleiden je van A tot Z.