O'Sea Cosmetics is dagelijks geopend van 9-17u, ma tot 18u en op za.10-13u

 

De beste opleidingen voor schoonheidsspecialistes

Ben je trots op je vak en wil je je klanten een topservice bieden? Of je verdiepen in alle facetten van schoonheidsbehandelingen? Bij O'Sea vind je een waaier aan opleidingen en workshops.

 

 

Komende opleidingen

Maquillage

Make-up technieken en nieuwe look 2023

Met de nieuwe make-up van Italiaanse bodem leren we u werken met een top visagie lijn voor zowel schoonheidsspecialiste en visagiste.  Een volledige toelichting over deze lijn die exclusief bij de visagiste & schoonheidsspecialiste verkrijgbaar is. Minerale poeders en producten op basis van kleurpigmenten vormen hier de basis.

Maquillage

Lash Lift

De nieuwe lash lift behandeling van Glamlac voor expresieve wimpers.

Maquillage

Wenkbrauwen verven

Wimpers & wenkbrauwen leren verven met de kant & klare wenkbrauwverf van Glamlac.

Beauty

Ontharen

Ontharen van de onderbenen.  Kies uit het pottensysteem of de handige harscassette of gebruik beiden.   We leren je in ieder geval beide systemen aan.  Zodat je met een snelle, efficiënte en doelgerichte techniek leert ontharen.  We geven je terzelfdertijd wat Tips & Trics voor het ontharen van de gevoelige lichaamszones.

Beauty

Gelaatsverzorging met gelaatsmassage

Je leert werken met de minerale en parabene vrije producten van Chris Farrell volgens het huid zuiverend principe.   Je zal hierbij ervaren dat de behandeling voor iedere leeftijd geschikt alsook voor jongeren.

Pedicure

O’Sea Spa pedicure

De Wellness behandeling voor of na de zomer om de huid extra te verzorgen (met scrub, paraffine) en met de unieke O’Sea shellmassage als afsluiter.  Een echte aanrader.

Pedicure

Freestechnieken

Freestechnieken voor de professional èn de starter :  Technisch en praktisch gebruik van uw freestoestel.   Toelichting en toepassing van de verschillende freesjes.  Wat blijf ik manueel toepassen?  Hoe leer ik georganiseerd en efficiënt met mijn freestoestel werken.

Pedicure

Spangentechnieken

Spangentechnieken of correctietechnieken  voor  ingegroeide nagels.  We bieden een overzicht van de bestaande technieken en leren je met de BS spangentechnieken : Quick & Magnetic werken.  De Spangen mogen niet ontbreken in de professionele praktijk van de voetverzorger.

Pedicure

O’Sea Productopleiding

O’Sea is de huislijn voetverzorgingsproducten van O’Sea . Exclusief voor de pedicure, met een nl talig etiket, mooie winstmarge & productondersteuning.   Alle producten komen aan bod. Gratis bij een starterspakket cabine + verkoop. 
 

Pedicure

Mooi gelakte Teennagels

Mooi gelakte nagels die 3 à 4 weken houden dankzij het uitharden  onder de Led lamp.  Eenvoudig aan te leren Gelpolish  techniek .   Een extra service voor uw klant. 

Manicure & Nagelstyling

Gelpolish - Rubber Base (Concealer)

Wens je dat je nagels steviger zijn? Kies dan voor Concealer.  Deze staat voo het leren lakken van de nagels  die we uitharden onder de UV of Led lamp. Vanaf heden zijn er slechts 2x kleurlagen nodig  en klaar.  Een base is overbodig waardoor je zowel tijd als product besparend leert te werken.  Enkel nog een top en klaar.  Zeer mooie naturele stevige kleuren.  Met de gelpolish kan je kiezen uit de trend kleuren en een heele waaier meer.

Manicure & Nagelstyling

Geltechnieken

Geltechnieken met de hard gel van Glamlacei worden in een mum van tijd aangeleerd met de base & top die bij alle glamlac producten van toepassing zijn met vershillende kleurmogelijkheden in de hard gel.  Deze wordt in 1 of 2 lagen toegepast. Voor elk wat wils. We leren je deze met nageltips en sjablonen plaatsen.

Manicure & Nagelstyling

Polyacryl Gel

Polyacryl Gel is de allernieuwste en terzelfdertijd meest revolutionaire techniek in nagelland.  Het beste van gel en acryl bieden je de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel.  Je leert zowel de sjablonen te gebruiken voor de nagelverlenging als de bijvultechniek.  Ook French staat op het programma.  Er is steeds mogelijkheid tot een navolgdag.

Manicure & Nagelstyling

Bootcamp voor studenten

Deze unieke opleiding gaat steeds door op een vakantiedag waar we je naar hartenlust de allernieuwste techniek Polyacryl Gel aanleren.  We doen dit aan de hand van praktische demonstraties en zorgen ervoor dat jij voldoende tijd hebt om in te oefenen.  Als top of the bill ronden we de dag af met de gelac die we na de Polyacryl Gel uitharden.   Wees erbij en ontvang een basispakket om mee van start te gaan. 

Manicure & Nagelstyling

Babyboom & French White polyacryl gel

Polyacryl gel ontwikkelde een heel specifiek product waarmee u de babyboom eenvoudig kunt aanbrengen.  De klassieke french wordt hier eveneens aangeleerd.  

 

 

Ontdek de nieuwste trends in make-up, voetverzorging en nagelstyling

Vragen over producten, technieken of nieuwe beauty trends? Onze ervaren lesgevers tonen je de nieuwste kneepjes van het vak. Met oefensessie om de theorie om te zetten in de praktijk.