Winkelmandje is leeg

Nail Serum 30ml van O'Sea nog t/m 30.04.24 in promotionele display verkrijgbaar

 

De beste opleidingen voor schoonheidsspecialistes

Ben je trots op je vak en wil je je klanten een topservice bieden? Of je verdiepen in alle facetten van schoonheidsbehandelingen? Bij O'Sea vind je een waaier aan opleidingen en workshops. 

 

 

Komende opleidingen

Pedicure

O’Sea Spa pedicure

De Wellness behandeling voor of na de zomer om de huid extra te verzorgen (met scrub, paraffine) en met de unieke O’Sea shellmassage als afsluiter.  Een echte aanrader.

Pedicure

Freestechnieken

Freestechnieken voor de professional èn de starter :  Technisch en praktisch gebruik van uw freestoestel.   Toelichting en toepassing van de verschillende freesjes.  Wat blijf ik manueel toepassen?  Hoe leer ik georganiseerd en efficiënt met mijn freestoestel werken.

Pedicure

Spangentechnieken

Spangentechnieken of correctietechnieken  voor  ingegroeide nagels.  We bieden een overzicht van de bestaande technieken en leren je met de BS spangentechnieken : Quick & Magnetic werken.  De Spangen mogen niet ontbreken in de professionele praktijk van de voetverzorger.

Pedicure

O’Sea Footcare productenopleidng

O’Sea is de huislijn voetverzorgingsproducten van O’Sea . Exclusief voor de pedicure, met een nl talig etiket, mooie winstmarge & productondersteuning.   Alle producten komen aan bod. Gratis bij een starterspakket cabine + verkoop. 
 

Pedicure

Gelpolish - Rubberbase

Ben je gepassioneerd door nagelstyling en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze uitgebreide opleiding biedt een diepgaande en praktijkgerichte benadering van het aanbrengen van gelpolish en rubberbase Leer de nieuwste trends en technologieën kennen en perfectioneer je stiel. Schrijf je vandaag nog in! Let op: Dit is geen opleiding tot pedicure of medische pedicure.

 

Wat houdt de opleiding gelpolish en rubberbase in?

Ontdek de kunst van gelpolish en rubberbase in onze boeiende opleiding! Tijdens deze cursus leer je de essentiële theoretische en praktische vaardigheden voor het perfect aanbrengen van gelpolish en rubberbase op de nagels. We behandelen onderwerpen zoals productkennis, nagelvoorbereiding, kleurapplicatie en technieken voor een duurzame en mooie afwerking. Met hands-on training en begeleiding van ervaren instructeurs, ben je klaar om je klanten te verrassen met prachtig verzorgde nagels die langdurig mooi blijven.

 

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor iedereen die geïnteresseerd is in nagels! Of je nu al een nagelstylist bent en je vaardigheden wilt uitbreiden, of als je gewoon graag wilt leren hoe je gelpolish en rubberbase aanbrengt, deze cursus is perfect voor jou. Zowel beginners als ervaren professionals kunnen meedoen en alles leren wat nodig is om prachtige nagels te creëren die lang mooi blijven.

 

Wat breng je zelf mee naar de opleiding gelpolish en rubberbase?

Vergeet zeker je model (zonder gelpolish op de tenen) niet. We beginnen een half uurtje theorie en aansluitend praktijk.

 

Certificaat opleiding Gelpolish en rubberbase

Na de deelname aan de opleiding Gelpolish en rubberbase krijgen alle deelnemers een certificaat.

Manicure & Nagelstyling

Cursus Gelpolish - Rubber Base (Concealer)

Wens je dat je nagels steviger zijn? Kies dan voor Rubberbase.  Deze staat voo het leren lakken van de nagels  die we uitharden onder de UV of Led lamp. Vanaf heden zijn er slechts 2x kleurlagen nodig  en klaar.  Een base is overbodig waardoor je zowel tijd als product besparend leert te werken.  Enkel nog een top en klaar.  Zeer mooie naturele stevige kleuren.  Met de gelpolish kan je kiezen uit de trend kleuren en een heele waaier meer.

Gelieve een model mee te brengen om de techniek op te oefenen.

Manicure & Nagelstyling

Opleiding Hard Gel techniek & toepassing

Geltechnieken met de hard gel van Glamlacei worden in een mum van tijd aangeleerd met de base & top die bij alle glamlac producten van toepassing zijn met vershillende kleurmogelijkheden in de hard gel.  Deze wordt in 1 of 2 lagen toegepast. Voor elk wat wils. We leren je deze met nageltips en sjablonen plaatsen.

Gelieve model mee te brengen om de techniek in te oefenen.

Manicure & Nagelstyling

Polyacryl Gel (Polygel) opleiding

Polyacryl Gel is de allernieuwste en terzelfdertijd meest revolutionaire techniek in nagelland.  Het beste van gel en acryl bieden je de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel.  Je leert zowel de sjablonen te gebruiken voor de nagelverlenging als de bijvultechniek.  Ook French staat op het programma.  Er is steeds mogelijkheid tot een navolgdag.

Gelieve model mee te brengen om de techniek te oefenen

Beauty

Opleiding epileren zoals het ontharen van de onderbenen

Ontharen of epileren van de onderbenen.  We doen dit met wax en strips en leren dit gedurende een workshop aan op model.  De verschillende systemen zoals het  pottensysteem of de handige harscassette wordt aangeleerd.  Je ontvangt heel veel tips & trics waarmee je met precisie leert waxen en tevreden klanten hebt die hiervoor bij je terugkomen.  

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen

Beauty

Workshop Gelaatsverzorging met gelaatsmassage

Een goede huidanalyse en duidelijke toelichting van de producten om de gelaatsverzorging van Chris Farrell met gelaatsmassage aan te leren. De producten worden per huidtype aangepast en toegepast.  Er is een breed gamma producten beschikbaar zowel voor de jonge, gevoelige als mindere jonge huid. Deze professionele producten kunnen enkel bij uw groothandel O'Sea Cosmetics aangekocht worden.  U ontvangt een certificaat en een cursus/

 

Gelieve model mee te brengen om de techniek in te oefenen

Maquillage

Make-up technieken en nieuwe looks

Met de nieuwe make-up van Italiaanse bodem leren we u werken met een top visagie lijn voor zowel schoonheidsspecialiste en visagiste.  Een volledige toelichting over deze lijn die exclusief bij de visagiste & schoonheidsspecialiste verkrijgbaar is. Minerale poeders en producten op basis van kleurpigmenten vormen hier de basis.

Maquillage

Lash Lift

De nieuwe lash lift behandeling van Glamlac voor expresieve wimpers. 

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen

Maquillage

Wenkbrauwen verven

Wimpers & wenkbrauwen leren verven met de kant & klare wenkbrauwverf van Glamlac.

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen

Ontdek de nieuwste trends in make-up, voetverzorging en nagelstyling

Vragen over producten, technieken of nieuwe beauty trends? Onze ervaren lesgevers tonen je de nieuwste kneepjes van het vak. Met oefensessie om de theorie om te zetten in de praktijk.