Hadewe freestoestellen : dè professionele freestoestellen voor uw praktijk

 

Opleidingen

Op zoek naar bijscholingen om uw vak nog beter te kunnen uitvoeren?  Of een opleiding  om je wat bij  te schaven? Dan ben je bij O’Sea aan het juiste adres.

We bieden professionele bijscholing voor pedicure, manicure, nagelstyling, maquillage, gelaatsverzorging, massagetechnieken,  ontharingstechnieken..  We leren je al je producten kennen van A tot Z.  We vinden productondersteuning een must.  Heb je een vraag aarzel niet ons te contacteren. 

Je vindt hieronder een aantal thema’s die je beslist zullen aanspreken.  Wil je nog een ander thema behandeld zien wat er niet bij zit?  Laat het ons weten.  Weet dat je een afzonderlijke datum kunt kiezen voor èèn of meerdere thema’s van jou voorkeur.

Komende opleidingen

Pedicure

O’Sea Spa pedicure

De Wellness behandeling voor of na de zomer om de huid extra te verzorgen (met scrub, paraffine) en met de unieke O’Sea shellmassage als afsluiter.  Een echte aanrader.

Pedicure

Freestechnieken

Freestechnieken voor de professional èn de starter :  Technisch en praktisch gebruik van uw freestoestel.   Toelichting en toepassing van de verschillende freesjes.  Wat blijf ik manueel toepassen?  Hoe leer ik georganiseerd en efficiënt met mijn freestoestel werken.

Pedicure

Spangentechnieken

Spangentechnieken of correctietechnieken  voor  ingegroeide nagels.  We bieden een overzicht van de bestaande technieken en leren je met de BS spangentechnieken : Quick & Magnetic werken.  De Spangen mogen niet ontbreken in de professionele praktijk van de voetverzorger.

Pedicure

Siliconentechnieken

Knellende tenen, pijnlijke voeten?  Adviseer uw patiënt een voorgevormde silicone en/of volg deze intense workshop zodat u deze zelf in een handomdraai leert te maken.  Van teensiliconen tot voorvoetsiliconen … Deze workshop kan u aanvragen en wordt door een externe docente gegeven op zaterdag voormiddag. 
(op aanvraag)

Pedicure

O’Sea Productopleiding

O’Sea is de huislijn voetverzorgingsproducten van O’Sea . Exclusief voor de pedicure, met een nl talig etiket, mooie winstmarge & productondersteuning.   Alle producten komen aan bod. Gratis bij een starterspakket cabine + verkoop. 
 

Pedicure

Mooi gelakte nagels

Mooi gelakte nagels die 3 à 4 weken houden dankzij het uitharden  onder de UV of Led lamp.  Eenvoudig aan te leren Soak Off (Ziplac) techniek .   Een extra service voor uw klant. 

Manicure & Nagelstyling

Gelac

Wens je dat je nagellak langer houdt? Kies dan voor Gelac.  Deze staat voor het leren lakken van de nagels  die we uitharden onder de UV of Led lamp. Vanaf heden zijn er slechts 2x kleurlagen nodig  en klaar.  Een base & top zijn overbodig waardoor je zowel tijd als product besparend leert te werken.  We leren je hierbij de Gel2go of verstevigende nagelgel in twee lagen aan te brengen.  Een aanrader voor wie geen nagelverlenging wenst en het subtiel en onzichtbaar wenst.

Manicure & Nagelstyling

Geltechnieken

Geltechnieken met de gel van Trosani worden in een mum van tijd aangeleerd met de 3 in 1gels en de 2 in 1gels maar ook de afzonderlijke(1-2 en 3) gels .  Voor elk wat wils. We leren je deze met nageltips en sjablonen plaatsen.

Manicure & Nagelstyling

Polyacryl Gel

Polyacryl Gel is de allernieuwste en terzelfdertijd meest revolutionaire techniek in nagelland.  Het beste van gel en acryl bieden je de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel.  Je leert zowel de sjablonen te gebruiken voor de nagelverlenging als de bijvultechniek.  Ook French staat op het programma.  Er is steeds mogelijkheid tot een navolgdag.

Manicure & Nagelstyling

De Spa manicure van O’Sea

De Spa manicure van O’Sea voor een extra handverzorging tussen de seizoenen door.  We kozen hier voor  de O’Sea producen op basis van Aloë Vera die zeer zacht aanvoelen.  We leren je tevens een basismanicure aan.  De handen worden extra gehydrateerd , krijgen een scrub en dit wordt afgerond met een deugddoende handmassage.
(data na aanvraag)

Manicure & Nagelstyling

Freestechnieken nagelstyling

Om efficiënter en sneller de verschillende gel, polyacryl gels te verwijderen leren we u met de verschillende freesjes werken.

Manicure & Nagelstyling

Babyboom & French White polyacryl gel

Polyacryl gel ontwikkelde een heel specifiek product waarmee u de babyboom eenvoudig kunt aanbrengen.  De klassieke french wordt hier eveneens aangeleerd.  

 

 

Maquillage

Nieuwe look

Karaja presenteert  ieder seizoen een nieuwe look op de catwalk in Milaan.  Wij presenteren ze u bij O’Sea en leren u deze zelf ook toe te passen.  Iedere look biedt u naast nieuwe producten ook een mooie display die u in het instituut kan gebruiken.

Maquillage

Foundation en Contouring

Foundation en Contouring krijgen in deze workshop bijzondere aandacht.  Het gebruik van de verschillende foundations met als afwerking de contouring techniek.   We maken ook gebruik van de verschillende minerale poeders .

Beauty

Ontharen

Ontharen van de onderbenen.  Kies uit het pottensysteem of de handige harscassette of gebruik beiden.   We leren je in ieder geval beide systemen aan.  Zodat je met een snelle, efficiënte en doelgerichte techniek leert ontharen.  We geven je terzelfdertijd wat Tips & Trics voor het ontharen van de gevoelige lichaamszones.

Beauty

Shellmassage

Shellmassage, ook de vernieuwde  “hot stone” massage genoemd, deze u allen bekend.  Het mag ook eens iets anders zijn!  We verwarmen de schelpen om zo een optimale massage te kunnen geven.    De schelpen zijn er in verschillende formaten en dankzij de afgeronde vormen zijn deze bijzonder geschikt voor deze massage.
(data op aanvraag)

Beauty

Gelaatsverzorging met gelaatsmassage

We werken met de minerale en parabene vrije producten van Chris Farrell volgens het huid zuiverend principe.   Deze behandeling is voor iedere leeftijd geschikt ook voor jongeren.

Beauty

O’Sea  Verwenbehandeling

Je bent jarig ? Kom minimum met z’n twee of met een groepje vriendinnen.  Of op zoek naar een teambuilding ?  O’Sea biedt je hier je Wellness behandeling op maat waarbij een Wellness gelaat & lichaamsverzorging, spa pedicure of manicure op het programma kunnen staan. 

Ontdek de nieuwste trends in make-up, voetverzorging en nagelstyling

Vragen over producten, technieken of nieuwe beauty trends? Onze ervaren lesgevers tonen je de nieuwste kneepjes van het vak. Met oefensessie om de theorie om te zetten in de praktijk.