O'Sea Cosmetics is dagelijks geopend van 9-17u, ma tot 18u-altijd open over de middag, za.10-13u. Van harte welkom

 

De beste opleidingen voor schoonheidsspecialistes

Ben je trots op je vak en wil je je klanten een topservice bieden? Of je verdiepen in alle facetten van schoonheidsbehandelingen? Bij O'Sea vind je een waaier aan opleidingen en workshops.

 

 

Komende opleidingen

Manicure & Nagelstyling

Gelpolish - Concealer - Gelac

Wens je dat je nagels steviger zijn? Kies dan voor Concealer.  Deze staat voo het leren lakken van de nagels  die we uitharden onder de UV of Led lamp. Vanaf heden zijn er slechts 2x kleurlagen nodig  en klaar.  Een base is overbodig waardoor je zowel tijd als product besparend leert te werken.  Enkel nog een top en klaar.  Zeer mooie naturele stevige kleuren.  Met de gelpolish kan je kiezen uit de trend kleuren en een heele waaier meer.

Manicure & Nagelstyling

Geltechnieken

Geltechnieken met de gel van Trosani worden in een mum van tijd aangeleerd met de 3 in 1gels en de 2 in 1gels maar ook de afzonderlijke(1-2 en 3) gels .  Voor elk wat wils. We leren je deze met nageltips en sjablonen plaatsen.

Manicure & Nagelstyling

Polyacryl Gel

Polyacryl Gel is de allernieuwste en terzelfdertijd meest revolutionaire techniek in nagelland.  Het beste van gel en acryl bieden je de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel.  Je leert zowel de sjablonen te gebruiken voor de nagelverlenging als de bijvultechniek.  Ook French staat op het programma.  Er is steeds mogelijkheid tot een navolgdag.

Manicure & Nagelstyling

De Spa manicure van O’Sea

Je kent de Spa manicure van O’Sea nog niet?  Pas deze toe als een extra handverzorging tussen de seizoenen door.  De O’Sea producen zijn op basis van Aloë Vera en voelen  zeer zacht aan.  We leren je de basismanicure aan.  De handen worden extra gehydrateerd, en krijgen een scrub en als laatste  met een deugddoende handmassage.
(data na aanvraag)

Manicure & Nagelstyling

Babyboom & French White polyacryl gel

Polyacryl gel ontwikkelde een heel specifiek product waarmee u de babyboom eenvoudig kunt aanbrengen.  De klassieke french wordt hier eveneens aangeleerd.  

 

 

Pedicure

O’Sea Spa pedicure

De Wellness behandeling voor of na de zomer om de huid extra te verzorgen (met scrub, paraffine) en met de unieke O’Sea shellmassage als afsluiter.  Een echte aanrader.

Pedicure

Freestechnieken

Freestechnieken voor de professional èn de starter :  Technisch en praktisch gebruik van uw freestoestel.   Toelichting en toepassing van de verschillende freesjes.  Wat blijf ik manueel toepassen?  Hoe leer ik georganiseerd en efficiënt met mijn freestoestel werken.

Pedicure

Spangentechnieken

Spangentechnieken of correctietechnieken  voor  ingegroeide nagels.  We bieden een overzicht van de bestaande technieken en leren je met de BS spangentechnieken : Quick & Magnetic werken.  De Spangen mogen niet ontbreken in de professionele praktijk van de voetverzorger.

Pedicure

O’Sea Productopleiding

O’Sea is de huislijn voetverzorgingsproducten van O’Sea . Exclusief voor de pedicure, met een nl talig etiket, mooie winstmarge & productondersteuning.   Alle producten komen aan bod. Gratis bij een starterspakket cabine + verkoop. 
 

Pedicure

Mooi gelakte nagels

Mooi gelakte nagels die 3 à 4 weken houden dankzij het uitharden  onder de UV of Led lamp.  Eenvoudig aan te leren Soak Off (Ziplac) techniek .   Een extra service voor uw klant. 

Maquillage

Foundation en Contouring

Foundation en Contouring krijgen in deze workshop bijzondere aandacht.  Het gebruik van de verschillende foundations met als afwerking de contouring techniek.   We maken ook gebruik van de verschillende minerale poeders .

Maquillage

Lash Lift

De nieuwe lash lift behandeling van Glamlac voor expresieve wimpers.

Maquillage

Wenkbrauwen verven & Brow bar

Karaja presenteert zowel voor thuis als in het instituut een mooie verzorging van de wenkbrauwen met de nieuwe brow bar.  We leren je ondertussen ook wenkbrauwen verven met de wenkbrauwverf van refectocil.

Beauty

Gelaatsverzorging met gelaatsmassage

Je leert werken met de minerale en parabene vrije producten van Chris Farrell volgens het huid zuiverend principe.   Je zal hierbij ervaren dat de behandeling voor iedere leeftijd geschikt alsook voor jongeren.

Ontdek de nieuwste trends in make-up, voetverzorging en nagelstyling

Vragen over producten, technieken of nieuwe beauty trends? Onze ervaren lesgevers tonen je de nieuwste kneepjes van het vak. Met oefensessie om de theorie om te zetten in de praktijk.