Vandaag open van 09:00 tot 18:00

Estetika beurs Hall 1 - Stand D301 (gesloten in Oostende) - Open deur vr.13/10-ma.16/10

 

De beste opleidingen voor schoonheidsspecialistes

Ben je trots op je vak en wil je je klanten een topservice bieden? Of je verdiepen in alle facetten van schoonheidsbehandelingen? Bij O'Sea vind je een waaier aan opleidingen en workshops. 

 

 

Komende opleidingen

Maquillage

Make-up technieken en nieuwe look 2023

Met de nieuwe make-up van Italiaanse bodem leren we u werken met een top visagie lijn voor zowel schoonheidsspecialiste en visagiste.  Een volledige toelichting over deze lijn die exclusief bij de visagiste & schoonheidsspecialiste verkrijgbaar is. Minerale poeders en producten op basis van kleurpigmenten vormen hier de basis.

Maquillage

Lash Lift

De nieuwe lash lift behandeling van Glamlac voor expresieve wimpers. 

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen

Maquillage

Wenkbrauwen verven

Wimpers & wenkbrauwen leren verven met de kant & klare wenkbrauwverf van Glamlac.

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen

Beauty

Opleiding epileren - ontharen van de onderbenen

Ontharen van de onderbenen.  Kies uit het pottensysteem of de handige harscassette of gebruik beiden.   We leren je in ieder geval beide systemen aan.  Zodat je met een snelle, efficiënte en doelgerichte techniek leert ontharen.  We geven je terzelfdertijd wat Tips & Trics voor het ontharen van de gevoelige lichaamszones.

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen

Beauty

Workshop Gelaatsverzorging met gelaatsmassage

Je leert werken met de minerale en parabene vrije producten van Chris Farrell volgens het huid zuiverend principe.   Je zal hierbij ervaren dat de behandeling voor iedere leeftijd geschikt alsook voor jongeren.

Gelieve model mee te brengen om de techniek in te oefenen

Pedicure

O’Sea Spa pedicure

De Wellness behandeling voor of na de zomer om de huid extra te verzorgen (met scrub, paraffine) en met de unieke O’Sea shellmassage als afsluiter.  Een echte aanrader.

Pedicure

Freestechnieken

Freestechnieken voor de professional èn de starter :  Technisch en praktisch gebruik van uw freestoestel.   Toelichting en toepassing van de verschillende freesjes.  Wat blijf ik manueel toepassen?  Hoe leer ik georganiseerd en efficiënt met mijn freestoestel werken.

Pedicure

Spangentechnieken

Spangentechnieken of correctietechnieken  voor  ingegroeide nagels.  We bieden een overzicht van de bestaande technieken en leren je met de BS spangentechnieken : Quick & Magnetic werken.  De Spangen mogen niet ontbreken in de professionele praktijk van de voetverzorger.

Pedicure

O’Sea Footcare productenopleidng

O’Sea is de huislijn voetverzorgingsproducten van O’Sea . Exclusief voor de pedicure, met een nl talig etiket, mooie winstmarge & productondersteuning.   Alle producten komen aan bod. Gratis bij een starterspakket cabine + verkoop. 
 

Pedicure

Gelpolish - Rubberbase

Gelpolish en rubberbash aanleren in deze praktische opleiding.  Oefenen op je model met de verschillende producten  De teennagels blijven tot bij de volgende pedicurebehandeling mooi verzorgd dankzij de uithardingsgstechniek die wordt toegepast.

 

Manicure & Nagelstyling

Cursus Gelpolish - Rubber Base (Concealer)

Wens je dat je nagels steviger zijn? Kies dan voor Rubberbase.  Deze staat voo het leren lakken van de nagels  die we uitharden onder de UV of Led lamp. Vanaf heden zijn er slechts 2x kleurlagen nodig  en klaar.  Een base is overbodig waardoor je zowel tijd als product besparend leert te werken.  Enkel nog een top en klaar.  Zeer mooie naturele stevige kleuren.  Met de gelpolish kan je kiezen uit de trend kleuren en een heele waaier meer.

Gelieve een model mee te brengen om de techniek op te oefenen.

Manicure & Nagelstyling

Opleiding Hard Gel techniek & toepassing

Geltechnieken met de hard gel van Glamlacei worden in een mum van tijd aangeleerd met de base & top die bij alle glamlac producten van toepassing zijn met vershillende kleurmogelijkheden in de hard gel.  Deze wordt in 1 of 2 lagen toegepast. Voor elk wat wils. We leren je deze met nageltips en sjablonen plaatsen.

Gelieve model mee te brengen om de techniek in te oefenen.

Manicure & Nagelstyling

Polyacryl Gel (Polygel) opleiding

Polyacryl Gel is de allernieuwste en terzelfdertijd meest revolutionaire techniek in nagelland.  Het beste van gel en acryl bieden je de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel.  Je leert zowel de sjablonen te gebruiken voor de nagelverlenging als de bijvultechniek.  Ook French staat op het programma.  Er is steeds mogelijkheid tot een navolgdag.

Gelieve model mee te brengen om de techniek te oefenen

Ontdek de nieuwste trends in make-up, voetverzorging en nagelstyling

Vragen over producten, technieken of nieuwe beauty trends? Onze ervaren lesgevers tonen je de nieuwste kneepjes van het vak. Met oefensessie om de theorie om te zetten in de praktijk.