SOLDEN einde reeks, laatste stuks, make up, outlet,nagelstyling... nog tot 31 januari

 

Opleidingen

Op zoek naar bijscholingen om uw vak nog beter te kunnen uitvoeren?  Of een opleiding  om je wat bij  te schaven? Dan ben je bij O’Sea aan het juiste adres.

We bieden professionele bijscholing voor pedicure, manicure, nagelstyling, maquillage, gelaatsverzorging, massagetechnieken,  ontharingstechnieken..  We leren je al je producten kennen van A tot Z.  We vinden productondersteuning een must.  Heb je een vraag aarzel niet ons te contacteren. 

Je vindt hieronder een aantal thema’s die je beslist zullen aanspreken.  Wil je nog een ander thema behandeld zien wat er niet bij zit?  Laat het ons weten.  Weet dat je een afzonderlijke datum kunt kiezen voor èèn of meerdere thema’s van jou voorkeur.

Komende opleidingen

Pedicure

O’Sea Spa pedicure

De Wellness behandeling voor of na de zomer om de huid extra te verzorgen (met scrub, paraffine) en met de unieke O’Sea shellmassage als afsluiter.  Een echte aanrader.

Pedicure

Freestechnieken

Freestechnieken voor de professional èn de starter :  Technisch en praktisch gebruik van uw freestoestel.   Toelichting en toepassing van de verschillende freesjes.  Wat blijf ik manueel toepassen?  Hoe leer ik georganiseerd en efficiënt met mijn freestoestel werken.

Pedicure

Spangentechnieken

Spangentechnieken of correctietechnieken  voor  ingegroeide nagels.  We bieden een overzicht van de bestaande technieken en leren je met de BS spangentechnieken : Quick & Magnetic werken.  De Spangen mogen niet ontbreken in de professionele praktijk van de voetverzorger.

Pedicure

Siliconentechnieken

Knellende tenen, pijnlijke voeten?  Adviseer uw patiënt een voorgevormde silicone en/of volg deze intense workshop zodat u deze zelf in een handomdraai leert te maken.  Van teensiliconen tot voorvoetsiliconen … Deze workshop kan u aanvragen en wordt door een externe docente gegeven op zaterdag voormiddag. 
(op aanvraag)

Pedicure

Tips & Trics voor Diabetici

We worden meer en meer geconfronteerd met Diabetis patiënten in onze praktijk.    Deze patiënten vragen een specifiekere aanpak maar regel 1 is alvast weten wat mag en niet mag.  We geven hier op een interactieve sessie heel veel info mee naar huis.  Onze externe specialiste hiervoor is Bianca Tackaert.  Vraag de opleiding aan op zaterdag. 
(Vraag de opleiding aan op zaterdag)

Pedicure

O’Sea Productopleiding

O’Sea is de huislijn voetverzorgingsproducten van O’Sea . Exclusief voor de pedicure, met een nl talig etiket, mooie winstmarge & productondersteuning.   Alle producten komen aan bod. Gratis bij een starterspakket cabine + verkoop. 
 

Pedicure

Mooi gelakte nagels

Mooi gelakte nagels die 3 à 4 weken houden dankzij het uitharden  onder de UV of Led lamp.  Eenvoudig aan te leren Soak Off (Ziplac) techniek .   Een extra service voor uw klant. 

Manicure & Nagelstyling

Gelac

Wens je dat je nagellak langer houdt? Kies dan voor Gelac.  Deze staat voor het leren lakken van de nagels  die we uitharden onder de UV of Led lamp. Vanaf heden zijn er slechts 2x kleurlagen nodig  en klaar.  Een base & top zijn overbodig waardoor je zowel tijd als product besparend leert te werken.  We leren je hierbij de Gel2go of verstevigende nagelgel in twee lagen aan te brengen.  Een aanrader voor wie geen nagelverlenging wenst en het subtiel en onzichtbaar wenst.

Manicure & Nagelstyling

Polyacryl Gel

Polyacryl Gel is de allernieuwste en terzelfdertijd meest revolutionaire techniek in nagelland.  Het beste van gel en acryl bieden je de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel.  Je leert zowel de sjablonen te gebruiken voor de nagelverlenging als de bijvultechniek.  Ook French staat op het programma.  Er is steeds mogelijkheid tot een navolgdag.

Manicure & Nagelstyling

Bootcamp voor studenten

Deze unieke opleiding gaat steeds door op een vakantiedag waar we je naar hartenlust de allernieuwste techniek Polyacryl Gel aanleren.  We doen dit aan de hand van praktische demonstraties en zorgen ervoor dat jij voldoende tijd hebt om in te oefenen.  Als top of the bill ronden we de dag af met de gelac die we na de Polyacryl Gel uitharden.   Wees erbij en ontvang een basispakket om mee van start te gaan. 

Maquillage

Nieuwe look

Karaja presenteert  ieder seizoen een nieuwe look op de catwalk in Milaan.  Wij presenteren ze u bij O’Sea en leren u deze zelf ook toe te passen.  Iedere look biedt u naast nieuwe producten ook een mooie display die u in het instituut kan gebruiken.

Maquillage

Bootcamp visagie voor studenten

Make up is je passie en je wil hier nog meer mee gaan doen?  Boek alvast een dag aan zee en verblijf bij ons voor een reis waarin we je onderdompelen in een Karaja make up bad.   Breng je penselen mee of bestel deze en ga met een basispakket producten naar huis.  

Beauty

Zoutpuntmassage

Zoutpuntmassage is een therapeutisch, deugddoende massage die we je aanleren voor zowel voet, gelaat als lichaam.  Een heilzame werking van deze behandeling is gegarandeerd.  Een model meebrengen om  te oefenen is een absolute must.   We maken stempels  van minerale zout die we doordrenken met de O’Sea massageolie voor een optimale therapeutische werking.
(data op aanvraag)

Beauty

Shellmassage

Shellmassage, ook de vernieuwde  “hot stone” massage genoemd, deze u allen bekend.  Het mag ook eens iets anders zijn!  We verwarmen de schelpen om zo een optimale massage te kunnen geven.    De schelpen zijn er in verschillende formaten en dankzij de afgeronde vormen zijn deze bijzonder geschikt voor deze massage.
(data op aanvraag)

Beauty

O’Sea  Verwenbehandeling

Je bent jarig ? Kom minimum met z’n twee of met een groepje vriendinnen.  Of op zoek naar een teambuilding ?  O’Sea biedt je hier je Wellness behandeling op maat waarbij een Wellness gelaat & lichaamsverzorging, spa pedicure of manicure op het programma kunnen staan. 

Ontdek de nieuwste trends in make-up, voetverzorging en nagelstyling

Vragen over producten, technieken of nieuwe beauty trends? Onze ervaren lesgevers tonen je de nieuwste kneepjes van het vak. Met oefensessie om de theorie om te zetten in de praktijk.