Vandaag open van 09:00 tot 17:00

Winkelmandje is leeg

NL

Nail Serum 30ml van O'Sea nog t/m 30.04.24 in promotionele display verkrijgbaar

Maquillage workshops

O’Sea Spa pedicure

De Wellness behandeling voor of na de zomer om de huid extra te verzorgen (met scrub, paraffine) en met de unieke O’Sea shellmassage als afsluiter.  Een echte aanrader.

Freestechnieken

Freestechnieken voor de professional èn de starter :  Technisch en praktisch gebruik van uw freestoestel.   Toelichting en toepassing van de verschillende freesjes.  Wat blijf ik manueel toepassen?  Hoe leer ik georganiseerd en efficiënt met mijn freestoestel werken.

Spangentechnieken

Spangentechnieken of correctietechnieken  voor  ingegroeide nagels.  We bieden een overzicht van de bestaande technieken en leren je met de BS spangentechnieken : Quick & Magnetic werken.  De Spangen mogen niet ontbreken in de professionele praktijk van de voetverzorger.

O’Sea Footcare productenopleidng

O’Sea is de huislijn voetverzorgingsproducten van O’Sea . Exclusief voor de pedicure, met een nl talig etiket, mooie winstmarge & productondersteuning.   Alle producten komen aan bod. Gratis bij een starterspakket cabine + verkoop. 
 

Gelpolish - Rubberbase

Ben je gepassioneerd door nagelstyling en wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze uitgebreide opleiding biedt een diepgaande en praktijkgerichte benadering van het aanbrengen van gelpolish en rubberbase Leer de nieuwste trends en technologieën kennen en perfectioneer je stiel. Schrijf je vandaag nog in! 

 

 

Cursus Gelpolish - Rubber Base (Concealer)

Wens je dat je nagels steviger zijn? Kies dan voor Rubberbase.  Deze staat voo het leren lakken van de nagels  die we uitharden onder de UV of Led lamp. Vanaf heden zijn er slechts 2x kleurlagen nodig  en klaar.  Een base is overbodig waardoor je zowel tijd als product besparend leert te werken.  Enkel nog een top en klaar.  Zeer mooie naturele stevige kleuren.  Met de gelpolish kan je kiezen uit de trend kleuren en een heele waaier meer.

Gelieve een model mee te brengen om de techniek op te oefenen.

Opleiding Hard Gel techniek & toepassing

Geltechnieken met de hard gel van Glamlacei worden in een mum van tijd aangeleerd met de base & top die bij alle glamlac producten van toepassing zijn met vershillende kleurmogelijkheden in de hard gel.  Deze wordt in 1 of 2 lagen toegepast. Voor elk wat wils. We leren je deze met nageltips en sjablonen plaatsen.

Gelieve model mee te brengen om de techniek in te oefenen.

Polyacryl Gel (Polygel) opleiding

Polyacryl Gel is de allernieuwste en terzelfdertijd meest revolutionaire techniek in nagelland.  Het beste van gel en acryl bieden je de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel.  Je leert zowel de sjablonen te gebruiken voor de nagelverlenging als de bijvultechniek.  Ook French staat op het programma.  Er is steeds mogelijkheid tot een navolgdag.

Gelieve model mee te brengen om de techniek te oefenen

Opleiding epileren zoals het ontharen van de onderbenen

Ontharen of epileren van de onderbenen.  We doen dit met wax en strips en leren dit gedurende een workshop aan op model.  De verschillende systemen zoals het  pottensysteem of de handige harscassette wordt aangeleerd.  Je ontvangt heel veel tips & trics waarmee je met precisie leert waxen en tevreden klanten hebt die hiervoor bij je terugkomen.  

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen

Workshop Gelaatsverzorging met gelaatsmassage

Een goede huidanalyse en duidelijke toelichting van de producten om de gelaatsverzorging van Chris Farrell met gelaatsmassage aan te leren. De producten worden per huidtype aangepast en toegepast.  Er is een breed gamma producten beschikbaar zowel voor de jonge, gevoelige als mindere jonge huid. Deze professionele producten kunnen enkel bij uw groothandel O'Sea Cosmetics aangekocht worden.  U ontvangt een certificaat en een cursus/

 

Gelieve model mee te brengen om de techniek in te oefenen

Make-up technieken en nieuwe looks

Met de nieuwe make-up van Italiaanse bodem leren we u werken met een top visagie lijn voor zowel schoonheidsspecialiste en visagiste.  Een volledige toelichting over deze lijn die exclusief bij de visagiste & schoonheidsspecialiste verkrijgbaar is. Minerale poeders en producten op basis van kleurpigmenten vormen hier de basis.

Lash Lift

De nieuwe lash lift behandeling van Glamlac voor expresieve wimpers. 

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen

Wenkbrauwen verven

Wimpers & wenkbrauwen leren verven met de kant & klare wenkbrauwverf van Glamlac.

Gelieve model mee te brengen om in te oefenen